• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a terminat la egalitate, 0-0, în Ştefan cel Mare, prima manşă a semifinalelor Cupei României cu Dinamo. Finanţatorul Gigi Becali s-a declarat optimist înaintea derby-ului de duminică, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Totodată, latifundiarul a ţinut să evidenţieze 3 dintre elevii lui Laurenţiu Reghecampf: Chipciu, Enache şi Marica. Al doilea va fi suspendat pentru meciul de duminică, însă Chipciu şi Marica sunt anunţaţi titular în al doilea derby Dinamo - Steaua din această săptămână.

"Chipciu, e adevărat, nu e în formă şi nu îi merge lui bine, dar se vede că e fotbalist, şi 2-3 faze pe care le face, se vede că are clasă. Şi Marica la fel, mi-a plăcut foarte mult.

Cel mai mult care mi-a plăcut în ultimele 3 meciuri a fost Enache, care a jucat ca ceasul. Bine, spre final, probabil băiatul alergând foarte mult din dorinţă de afirmare la Steaua, a mai căzut puţin fizic, dar se vede că e fotbalist", a declarat Gigi Becali la Digi Sport Matinal.

Dinamo - Steaua, din prima etapă a play-off-ului, e duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.