• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Romario Benzar este unul dintre cele mai importante mutări ale verii în România. Căpitanul Viitorului s-a transferat la FCSB, la pachet cu Dragoș Nedelcu, pentru 2,7 milioane de euro, iar la două zile de la oficializare a publicat un mesaj emoționant dedicat clubului care l-a format și lui Gheorghe Hagi, omul despre care spune că l-a format atât ca fotbalist, cât și ca om.

Ajuns titular de drept la echipa națională pe postul unde ani întregi s-a căutat o soluție viabilă, fundașul dreapta folosește numele de Steaua, nu de FCSB și spune că, pentru el, transferul la cea mai iubită echipă din România reprezintă o nouă provocare. Cel mai mult l-au atras posibilitatea de a juca în Liga Campionilor și nerăbdarea de a câștiga trofee.

Noul număr 2 de la FCSB i-a mulțumit lui Hagi, fără de care spune că nu ar fi ajuns acolo unde este astăzi. La formația bucureșteană, Romario va juca alături de fratele său mai mic, Daniel Benzar, al cărui prim gol în Liga 1 a fost cel mai frumos al etapei a 4-a (VIDEO).

Romario Benzar și Dragoș Nedelcu au intrat imediat în programul normal al echipei lui Dică și pot debuta încă de sâmbătă, împotriva Astrei, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Las în spate un grup frumos de prieteni alături de care am reușit o performanță incredibilă, am pornit de jos și am ajuns campionii României. Sunt mândru că am făcut parte în toți acești ani din acest proiect, demn de luat exemplu. Le urez foștilor mei colegi multă baftă în continuare și sper să ajungă în grupele Europa League", este o parte din mesajul postat de Romario Benzar pe contul personal de Facebook.

Mai jos, textul integral al postării jucătorului de la FCSB:

Partida dintre FCSB și Astra se va disputa sâmbătă, 12 august, de la ora 21:00, pe Arena Națională și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Romario Benzar este unul dintre cele mai importante mutări ale verii în România. Căpitanul Viitorului s-a transferat la FCSB, la pachet cu Dragoș Nedelcu, pentru 2,7 milioane de euro, iar la două zile de la oficializare a publicat un mesaj emoționant dedicat clubului care l-a format și lui Gheorghe Hagi, omul despre care spune că l-a format atât ca fotbalist, cât și ca om.