• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Înaintea meciului României cu Danemarca, din a cincea etapă a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2018, Vlad Chiricheș și-a amintit de echipa cu care a devenit campion în Liga 1.

Fundașul de 27 de ani al lui Napoli consideră că Steaua ar fi luat deja titlul în actualul sezon, dacă suporterii rămâneau lângă echipă.

E trist să văd atât de puţini suporteri care susţin Steaua, eu cred că asta e cea mai mare problemă. După părerea mea, dacă suporterii ar fi fost alături de echipă, Steaua era deja campioană. Un stadion plin te împinge să faci lucruri extraordinare”, a declarat Vlad Chiricheș, într-un interviu acordat pentru Pro Sport.

Apărătorul care a plecat de la clubul ”roș-albastru”, în 2013, la Tottenham, pentru nouă milioane de euro, nu are aceeași părere cu fanii care au părăsit echipa lui Becali, în ultimii ani: ”Eu cred în Steaua București, echipa care evoluează în Liga 1”, a spus jucătorul care a cucerit titlul în Liga 1, sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, în 2013.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT