• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nu doar Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo. Patronul Ionuţ Negoiţă vrea să reducă maiv cheltuielile la club şi pregăteşte o adevărată revoluţie în Ştefan cel Mare, în aşteptarea unui cumpărător care să preia echipa.

Potrivit sport.ro, Dănciulescu va fi însoţit la CSM Poli Iaşi de preşedintele Consiliului de Administraţie, Alexandru David, dar şi de mai mulţi jucători, precum Alin Dudea sau Laurenţiu Corbu.

În acelaşi timp, Negoiţă speră să facă profit în iarnă şi din vânzarea celor mai importanţi jucători din lot. Adam Nemec, Sergiu Hanca, Steliano Filip şi Ionuţ Nedelcearu sunt fotbaliştii cu cele mai mari cote.

În acest context, cu prezenţa în play-off ameninţată, antrenorul "câinilor", Vasile Miriuţă, va fi nevoit să se descurce în special cu jucători tineri. Unii dintre ei, vor fi chemaţi de la echipele la care sunt împrumutaţi în prezent.

Următorul meci al lui Dinamo este cel de pe teren propriu cu FC Voluntari. Partida se va disputa luni, de la ora 20:00, şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.