• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Pandurii - Botoșani 1-1. Cătălin Golofca a demonstrat încă o dată, vineri seară, că este unul dintre cei mai în formă fotbaliști din Liga 1 în această primăvară. După ce, la începutul lunii, reușea 3 meciuri consecutive cu gol marcat, nouarul de la Botoșani a obținut două lovituri de la 11 metri în mai puțin de o jumătate de oră în prima repriză a partidei din deplasare cu Pandurii.

După incidentul petrecut în sezonul regulat, care i-a adus antrenorului Leo Grozavu o suspendare de două etape și o amendă de 7.500 de lei, Cătălin Golofca s-a transformat total.

Vineri seară, atacantul în vârstă de 27 de ani a ieșit la rampă în minutul 14, când a pătruns frumos în careu pe partea stângă și a fost faultat de Florin Ilie. Vașvari a irosit lovitura de la 11 metri, șutul său slab fiind apărat de portarul gazdelor, Daniel Popescu.

Golofca nu s-a oprit aici, iar tot pe stânga a reușit și faza celei de-a dua lovituri de pedeapsă, în minutul 41. A primit în careu și l-a fentat pe Samson Nwabueze, fundașul dreapta al gazdelor, care nu și-a mai putut opri alunecarea și l-a doborât în careu. Apărătorul de la Pandurii putea să primească și al doilea cartonaș galben pentru acest fault, dar a fost iertat de centralul Cătălin Popa. De această dată, același Vașvari a reușit să transforme și a deschis scorul pentru moldoveni pe terenul Pandurilor.

Pe lângă cele două penalty-uri obținute pentru Botoșani, în prima repriză Golofca a scos și un cartonaș galben pentru Alexandru Ene, tot după o fază purtată în viteză, pe partea stângă.

Golofca a primit și un cartonaș galben în minutul 56, când a revenit pe teren fără acordul arbitrului central, după ce a primit îngrijiri medicale pe margine.

7 goluri a marcat Cătălin Golofca pentru FC Botoșani în acest sezon. E cel mai bun marcator al stagiunii la gruparea moldavă și acesta e cel mai prolific sezon din cariera sa.

VIDEO Primul penalty obținut de Golofca în meciul cu Pandurii

VIDEO Al doilea penalty obținut de Golofca în meciul cu Pandurii


PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT