• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE: Iuliu Mureșan, conducătorul celor de la CFR, susține că a existat un interes pentru Bumba, însă mijlocașul nu va mai ajunge în Gruia.

"Nu l-am luat pe Bumba. Este un jucător interesant, foarte bun, mie mi-a plăcut foarte mult. A fost o intenție a noastră, am avut o discuție, dar nu ne-a dat un răspuns și am înțeles că ar fi tentat să plece undeva afară", a spus Mureșan, la Digi Sport Special.


Liber de contract după despărțirea de Hapoel Tel Aviv, Claudiu Bumba a revenit în Liga 1 și s-ar fi înțeles în cele din urmă cu CFR Cluj, după ce a fost mult timp în atenția Astrei, chiar în ziua în care împlinește 23 de ani.

Cel mai probabil, Bumba va juca până la finalul acestui sezon la CFR, el fiind așteptat zilele acestea la Cluj, în condițiile în care lotul lui Vasile Miriuță s-a reunit în cursul zilei de joi, pe data de 14 ianuarie ardelenii urmând să plece într-un cantonament în Cipru.

Bumba, în vârstă de 23 de ani, poate juca atât ca mijlocaş ofensiv, în rol de playmaker, dar şi în bandă.

Interesant e că la începutul lui 2015 Bumba a fost de asemenea în atenţia Astrei, el efectuând chiar vizita medicală. Giurgiuvenii trebuiau să plătească, potrivit înţelegerii cu ASA, 200.000 de euro plus TVA în trei săptămâni, însă nu au făcut plata. În cele din urmă, mijlocaşul s-a întors la Târgu Mureş, pentru ca în vară să ia calea Israelului.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT