• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Invitat la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport, Claudiu Niculescu a povestit cum au decurs negocierile cu oficialii lui Dinamo, care i-au propus să-l înlocuiască pe Vasile Miriuţă pe banca alb-roşiilor.

Tehnicianul lui FC Voluntari a precizat că discuţiile nu au avansat foarte mult, în condiţiile în care nu a fost dispus să renunţe la proiectul început alături de ilfoveni.

"N-am ajuns la discuţii foarte avansate, pentru că am zis din start că vreau să rămân la Voluntari. Am o datorie morală faţă de aceşti oameni, care m-au sunat în primăvară şi mi-au oferit şansa să revin în Liga 1 când poate alţii m-au ignorat.

Cât am stat acasă, după perioada de la Mioveni, au fost foarte mulţi care m-au ignorat şi care nu au avut încredere în capacităţile mele de antrenor. Nu pot să părăsesc clubul la prima ofertă. Am luat două trofee, mă sprijină, îmi oferă toate condiţiile ca să fac treabă bună, mă simt bine şi nu pot să părăsesc echipa la jumătatea drumului", a spus Niculescu.

Fostul golgheter al "câinilor" a precizat că "am vorbit cu preşedintele clubului", cu care "am mai ţinut legătura, şi în iarnă am vorbit cu dânsul", dar "nu am dezvoltat".

Totodată, Claudiu Niculescu a negat informaţiile potrivit cărora ar fi cerut 10.000 de euro pe lună pentru a accepta oferta din Ştefan cel Mare, dar că Dinamo i-a oferit doar 6.000. Adică acelaşi salariu pe care îl are la Voluntari.

"Nu am discutat despre asta. Nu e nimic adevărat. În momentul în care am fost întrebat despre situaţia mea contractuală, am spus că nu vreau să plec de la Voluntari. Trebuie să punctez asta din nou", a explicat tehnicianul de 41 de ani.