• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO CFR - Voluntari 2-0. Înfrângerea de la Cluj l-a dezamăgit pe antrenorul celor de la Voluntari, Claudiu Niculescu. Tehnicianul a acuzat lipsa de agresivitate a jucătorilor săi și a spus că îi este rușine de cum s-au prezentat în Gruia, în condițiile în care el îi avertizase în privința valorii adversarului și a greșelilor pe care nu trebuie să facă.

Niculescu (41 de ani) speră ca jucătorii săi să își revină până la meciul cu Dinamo și spune că, dacă atitudinea nu li se va îmbunătăți, presimte că Voluntari ar putea lua mai multe goluri din partea bucureștenilor.

"Istoria acestui meci s-a scris în prima repriză. Am comis două greșeli incredibile. Ce erori le-am zis să nu facă în această săptămână, exact pe alea le-au făcut. Îmi e rușine de cum ne-am prezentat în seara asta, nu știu cum se simt ei.

M-a deranjat foarte tare atitudinea, nu am avut agresivitate deloc. Când vii la Cluj și joci împotriva liderului, care nu a primit gol de atât timp și nu bagi piciorul la minge, nu ai cum să câștigi. Îl felicit pe Dan Petrescu, a câștigat meritat", a declarat Claudiu Niculescu, la finalul meciului CFR - Voluntari 2-0.

Întrebat dacă startul slab de sezon are legătură cu performanțele din sezonul trecut, când echipa a câștigat Cupa României, Niculescu a răspuns: "Din păcate, nu reușesc să îi readuc cu picioarele pe pământ. Le explic acest lucru: sunt două trofee, două performanțe foarte mari, rămân în istorie, dar fac parte din trecut. Nu trebuie să trăim din performanțele realizate împreună. Au tot meritul, dar trecutul e trecut, nu mai contează".

"Avem un meci foarte greu cu Dinamo. Dacă vom avea aceeași aittudine, mi-e teamă să nu luăm mai multe. Să uităm play-off-ul. În primul rând, să ne revenim și abia apoi vorbim de clasament", a mai spus antrenorul de la FC Voluntari.