• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - Voluntari 2-1. Ilfovenii au debutat cu stângul în noul sezon al Ligii 1, după ce Dennis Man a adus victoria ”roș-albaștilor” în prelungiri. La final, Claudiu Niculescu s-a declarat dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat și consideră că echipa sa merita mai mult.

Din ce am văzut de la nivelul gazonului, cred că ar fi fost echitabil dacă se termina egal”, a zis antrenorul lui FC Voluntari, la flash interview.

Claudiu Niculescu e depărere că ilfovenii ar fi putut să obțină toate punctele, dacă jucătorii săi aveau mai mult curaj:

Sunt foarte supărat, pentru că am primit un gol în prelungirile partidei. Până la urmă, n-am ce să le reproșez băieților, au avut o atitudine foarte bună. Am jucat în fața câtorva milioane de euro. Cu puțin noroc pe final, cu puțină șansă, cred că am fi putut... Dacă îndrăzneam mai mult, cred că am fi putut întoarce rezultatul în repriza secundă, am avut câteva șanse pe contraatac. Cred că ne-am speriat de numele jucătorilor pe care îi aveam în față și a venit acea greșeală pe final”, a adăugat Claudiu Niculescu, cel care a zis că nu a fost surprins cu nimic de Nicolae Dică:

A fost exact cum mă așteptam. Nu m-a surprins cu nimic, în afară de situțiile în care le-am dat noi mingea, nu cred că Steaua ne-a pus foarte multe probleme. Imediat după ce am marcat golul egalizator, am făcut câteva greșeli în apărare. Până la urmă sunt jucători de calitate și e normal să-și creeze ocazii. Am avut și noi două ocazii în prima repriză, prin Marinescu și Olteanu”.

În final, acesta a acuzat și anumite decizii ale arbitrului George Găman:

M-au nemulțumit multe. Am înțeles că penalty-ul a fost acordat foarte ușor, cred că a fost cartonaș roșu la Ovidiu Popescu în prima repriză, era chiar în fața băncii de rezerve, s-a dus cu piciorul în față, pe piciorul lui Marinescu, plus alte câteva lovituri libere pe care le-a acordat foarte ușor pentru Steaua și alte câteva pe care nu ni le-a acordat nouă”, a spus Niculescu.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT