• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Florin Tănase este al doilea în topul marcatorilor de la FCSB, cu 8 goluri reușite până acum în sezonul regulat din Liga 1, dar nu se gândește la titlul de golgheter. Cel mai bun marcator al roș-albaștrilor în acest sezon este Harlem Gnohere, cu 11 reușite, acesta fiind și golgheterul Ligii 1.

Căpitanul FCSB vrea să-l ajute pe ”Bizon” să cucerească titlul de golgheter și i-a fixat acestuia un target - 30 de goluri în campionat.

”Sunt acolo lângă el, nu mă lupt cu el. M-aș bucura să iasă el golgheter. Vreau să dea 30 de goluri”, a spus Tănase la finalul jocului.

Gnohere a fost rezervă în partida de duminică, contra celor de la Juventus București, intrând în minutul 76 în locul lui Ovidiu Popescu, și a reușit să marcheze după doar 4 minute. ”Bizonul” a deviat cu spatele un șut al lui Florinel Coman.

”Este bine că Gnohere a marcat și cu spatele, important este ca el atunci când intră pe teren, indiferent că joacă 20 de minute, 90 sau 50, el intră, este profesionist, își face treaba cât poate de bine, ajută echipa foarte mult și ăsta este lucrul care mă bucură cel mai mult”, a spus și Dică.

8 goluri în 18 meciuri de Liga 1 are Tănase în acest sezon.

11 goluri în 18 meciuri de Liga 1 are Gnohere în acest sezon.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu golul marcat de Gnohere cu Juventus București