• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Noul preşedinte al celor de la FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a plecat azi în Antalya, pentru a fi câteva zile alături de noua sa echipă în cantonament. Fostul şef al LPF a rezolvat deja 3 transferuri - Chitoşcă, Popadiuc şi Ştefănescu au fost deja împrumutaţi de Steaua la gruparea ilfoveană. Cu toate acestea, "Corleone" speră să-l convingă pe Reghe să mai lase şi alţi stelişti la Voluntari.

"Cei trei de la Steaua vin luni, cred, în cantonamentul nostru. O să mai vorbesc cu Reghe pentru nişte jucători de la Steaua. Nu ştiu deocamdată pe cine, vreau să mă consult şi cu Ionel Ganea. Eu sunt un conducător modern, să ştiţi, chiar dacă par mai prăfuit un pic.", a declarat Dumitru Dragomir pe aeroport.

FC Voluntari l-a cerut împrumut de la Steaua şi pe Tudorie, însă roş-albaştrii s-au arătat dispuşi să-i mai cedeze pe Aldea şi pe Târnovan. Acum, Dragomir vrea să-i facă o nouă propunere campioanei: să-i mai împrumute până în vară pe Alcenat, Breeveld şi Tudorie. Gigi Becali pare tentat să accepte, cu o singură condiţie însă: gruparea ilfoveană să le plătească salariile celor 3. 

Referitor la situaţia lui Andrei Ivan, care încă mai negociază cu Steaua, Dumitru Dragomir a afirmat: "Despre scandalul de la naţională nu vreau să vorbesc. Despre Ivan? Doar despre Ivan cel Groaznic pot să vă spun, că am terminat cartea acum. Despre Ivan ăsta de la Craiova nu ştiu nimic. Îi recomand să se ducă repede la Steaua, ca să poată sa progreseze, iar clubul să ia bani mulţi pe el.", a spus Dragomir.

3 jucători a împrumutat FC Voluntari de la Steaua: Chitoşcă, Popadiuc şi Ştefănescu

3 fotbalişti mai vrea gruparea ilfoveană să împrumute de la campioana României: Alcenat, Breeveld şi Tudorie