• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Încă o lovitură dată de Concordia Chiajna. După Obodo şi Milevski, gruparea ilfoveană l-a adus şi pe Hamza Younes, jucător care mult timp a fost dorit şi de Steaua.

Transferul a fost realizat tot prin intermediul lui Traian Gherghişan (foto, în picioare, alături de preşedintele ilfovenilor, Cristian Tănase), cel care a contribuit şi la sosirile lui Milevski şi Niasse la Concordia.

"Vă daţi seama că Hamza a avut destule oferte, dar sunt fericit că a semnat cu Concordia. Younes este un atacant care şi-a demonstrat valoarea, românii îl ştiu foarte bine din perioada în care a jucat la Petrolul.

Mă bucur că i-a plăcut proiectul de la Chiajna şi că va pune umărul la salvarea acestui club. Concordia chiar merită să rămână în Liga 1", a precizat Gherghişan pentru Digi Sport.

În vârstă de 29 de ani, atacantul tunisian a evoluat ultima oară în Iran, la Tractor Sazi şi este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

Hamza Younes revine astfel în Liga 1, unde a mai evoluat la Petrolul Ploieşti, în perioada 2012-2014. Fotbalistul a semnat cu echipa antrenată de Adrian Falub până la finalul sezonului. 

După despărţirea de prahoveni, jucătorul a evoluat în Bulgaria, la Botev Plovdiv şi Ludogorets Razgrad.