• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Concordia Chiajna va pleca luni într-un stagiu de pregătire de 18 zile în Italia, dar fără 14 jucători din turul campionatului. În această listă intră și fostul jucător al brașovenilor, Marian Constantinescu, cel care și-a dat viața în ultima etapă a sezonului trecut, în meciul FC Brațov - Gaz Metan (0-0), rezultat care i-a ținut pe ilfoveni în Liga 1.

Conducătorii celor de la Concordia au renunțat la o mulțime de jucători. Aceștia sunt: Silviu Pană, Cristian Sârghi, Cătălin Ţâră, Bruno Madeira, Marin Marian, Alexandru Vagner, Ion Lucian, Cristian Ciobanu, Marian Constantinescu, Daniel Lung, Mihai Dina, Andrei Voineag și Alin Zaharia. Marian Constantinescu  s-a antrenat sâmbătă cu echipa, dar i s-a transmis că nu face parte din planurile lui Adrian Falub pentru retur.

Tehnicianul a declarat pentru Digi Sport că își dorește ca Vali Lazăr să nu rămână la Dinamo: "Lazăr se plia pe stilul nostru de joc. Eu încă am speranțe că el nu o să se întoarcă la Dinamo. Dacă va rămâne acolo, îi doresc multă baftă. Am renunțat la 14 jucători. Marian Constantinescu nu face parte din planurile mele, chiar dacă s-a antrenat azi."

Cristian Sârghi, a declarat, legat de despărțirea sa de Concordia: "Falub nu m-a mai vrut la echipă, eram în ultimele 6 luni de contract. N-am ce să le reproșez celor din conducere, s-au purtat exemplar cu mine."

Până acum, ilfovenii au făcut un singur transfer. Este vorba despre Feussi, care se va alătura echipei în Italia. A revenit și Neluț Roșu, care era împrumutat la CFR Cluj.

Ce spun conducatorii Concordiei despre jucatorii care au plecat:

Bruno Madeira: Un meci juca, trei statea, din cauza accidentarilor

Daniel Lung: A fost foarte mult timp accidentat

Cătălin Ţâră: Este o varianta pentru echipa a doua sau ar putea fi imprumutat.

Dina: N-a marcat niciun gol in cele 10 meciuri pe care le-a jucat

Sârghi: Nu se plia pe stilul nostru de joc

Marian Constantinescu: Nu a dat randamentul dorit