• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Roș-albii au mai suferit o înfrângere, a opta a sezonului, și distanța față de ultimul loc, ocupat acum de Astra, care asigură prezența în play-off, s-a mărit la patru puncte. Astfel, Dinamo riscă să rateze play-off-ul, fapt care a declanșat furia fanilor.

Explicația pentru haosul ce pare a se fi instaurat în tabăra ”câinilor” a venit chiar din partea președintelui clubului, Alexandru David.

”Ar fi bine să facem o scurtă recapitulare pentru ca oamenii să înțeleagă cu adevărat situația de la Dinamo. Acum un an era o situație dramatică, a venit o nouă echipă pe bancă, ne-am adunat, am reușit să ne calificăm în play-off după care am jucat cu titlul pe masă în ultima etapă.

În vară, am decis să mergem pe continuitate și am acceptat toate propunerile, chiar dacă au fost mari sacrificii. Am făcut tot ce ni s-a cerut, dar i-am lăsat pe cei care se pricep la fotbal să vorbească despre echipă. De aceea, noi nu am fost vocali. Apoi, s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Și noi am greșit pentru că l-am lăsat pe Contra la națională. Nu am procedat cum au făcut cei de la CFR cu Dan Petrescu, pentru că noi mai suntem și sentimentali. Asta este, am greşit, nu trebuia să-l lăsăm.

Pentru că, aduceți-vă aminte, la începutul sezonului mulți specialiști ne vedeau candidați la titlul iar lotul este cam același”, a spus David, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT