• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO CFR - Voluntari 2-0. Echipa lui Dan Petrescu nu a mai primit gol din prima etapă a campionatului și de atunci a înregistrat șase victorii consecutive. Pentru ardeleni au marcat Omrani și Vera și feroviarii păstrează avantajul de patru puncte față de FCSB și Craiova.

Dan Petrescu a continuat războiul după meci cu cei de la FCSB și a făcut aluzie la postările pe Facebook făcute de Mihai Stoica, oficialul roș-albaștrilor care susține că CFR e ajutată de arbitri.

”Nu sunt eu cel care joacă. Tot meritul îl au jucătorii. Mă bucur că au fost serioși, de la început. Am avut noroc că ne-a salvat Vâtcă. Nu țin minte să fi avut alte ocazii ei. Noi am mai avut 3-4 ocazii în repriza a doua. Cei care se antrenează foarte bine îmi dau dureri de cap.

Singura mea nemulțumire a fost arbitrajul. Alte echipe vorbesc de arbitraje. Noi nu dăm pe Facebook. Să ne lase în pace. Cei care vorbesc să se uite la ei și să ne lase în pace. Nu știu ce a vrut să facă arbitrul azi.

În ultimele două jocuri am fost dezavantajați. Alte echipe dau goluri din ofsaid, după faulturi. Am dat gol valabil cu Sepsi, azi trebuia să primească cel puțin două roșii cei de la Voluntari”, a spus Petrescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

După primele șapte etape, CFR e pe primul loc, cu 19 puncte din 21 posibile. Craiova și FCSB completează podiumul, cu 15 puncte fiecare.

Pentru CFR, urmează meciul de la Timișoara, cu ACS Poli de sâmbătă, din etapa a 8-a a Ligii 1. Partida va începe la ora 18:30 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 1, dar și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.