• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dennis Man și Florinel Coman au părăsit cantonamentul echipei naționale de tineret accidentați și nu au putut lua parte la duelul cu Elveția, câștigat cu 2-0. Cei doi s-au prezentat la echipa de club, dar în momentul de față fac antrenament separat de restul colegilor.

Cei doi au un program de recuperare bine pus la punct de către staff-ul medical al roș-albaștrilor, care speră să-i recupereze cât mai repede. Florinel Coman are o ușoară contuzie, iar Dennis Man a simțit o durere la coapsă, iar staff-ul speră ca ei să poată efectua câteva antrenamente cu echipa și să fie disponibili în meciul din etapa următoare a Ligii 1.

Totuși, Nicolae Dică a primit și o veste bună. Denis Alibec și Dragoș Nedelcu au revenit la antrenamentele echipei și au efectuat deja câteva ședințe de pregătire cu restul lotului. Cei doi au fost accidentați și nu au putut evolua în ultimele două jocuri pe care FCSB le-a susținut, în Europa League și în campionat.

Dennis Man (19 ani) este unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB în acest debut de sezon, reușind să marcheze 4 goluri și să le ofere colegilor 5 pase de gol, în cele 17 partide în care a evoluat în acest sezon.

Florinel Coman (19 ani) a ajuns la FCSB în această vară, spre finalul perioadei de transferuri, dar nu a reușit încă să se impună ca titular, totuși este considerat printre cei mai de perspectivă tineri din România. Acesta a evoluat pentru roș-albaștrii în 7 meciuri, oferindu-le colegilor două pase de gol. Nu a reușit încă să marcheze.

Pe lângă cei doi, tehnicianul de 37 de ani se confruntă cu o altă problemă. Mihai Pintilii s-a accidentat la echipa națională și a revenit la club pentru o investigație mai amănunțită. Nu se știe încă dacă Dică va putea conta pe el la meciul din etapa următoare.

Roș-albaștrii vor deschide returul sezonului regulat cu un meci pe terenul celor de la Voluntari, echipă pe care a învins-o în tur cu 2-1, în debutul sezonului.

Partida dintre Voluntari și FCSB se va disputa vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT