• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo şi Craiova au început play-off-ul cu câte un egal fără goluri, cu Viitorul şi, respectiv, Astra, iar duminică seară se vor întâlni la Bucureşti. Antrenorul "câinilor", Cosmin Contra, a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu oltenii, pe care i-a învins ca antrenor al roş-albilor în sezonul regulat, scor 2-1.

Contra crede că victoria este vitală pentru lupta la primele două locuri. În caz contrar, roş-albii se vor bate pentru locul 3.

"E un meci crucial pentru noi şi cred că şi pentru Craiova. E o finală, cum sunt toate în play-off. Jucăm acasă, cu suporterii lângă noi şi sperăm să câştigăm. Nu va fi uşor, Craiova e o echipă extraordinară, cu un fotbal plăcut. Trebuie să fim foarte foarte concentraţi dacă vrem să câştigăm acest meci.

Doar victoria contează. Nu mă mulţumesc cu un rezultat de egalitate. E prima dată când particip la un play-off şi e interesant. Sunt numai finale, e foarte interesant. Orice punct sau puncte pierdute îţi iau din şansele de a câştiga campionatul sau de a merge în Champions League.

Se pot întâmpla multe în cele 9 etape rămase din play-off. Din păcate, noi nu depindem de noi, dar dacă vrem să fim în faţă şi să ne batem la titlu trebuie să facem mai puţini paşi greşiţi decât echipele care sunt în faţa noastră.

Cine pierde, dacă pierde cineva, e clar că are şanse mult mai mici de a termina pe primele două locuri. Distanţa faţă de locul 3 nu e foarte mare şi ne-am putea gândi la un loc 3. Dacă vrem să ne batem la primele două locuri, e important să câştigăm mâine", a declarat Cosmin Contra.

Dinamo - CS U Craiova e duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.