• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo a învins-o pe Steaua cu 3-1 în Derby de România şi a ajuns la 8 meciuri fără înfrângere în faţa marii rivale. Fostul fotbalist al "câinilor", Cosmin Contra, a comentat, ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, partida de miercuri seară.

"A fost un meci care a început bine pentru Steaua. 25 de minute a dominat jocul, însă Dinamo a revenit. Momentul psihologic a fost la finalul primei reprize, când s-a făcut 2-1. A fost un derby fără mult fotbal, dar cu o agresivitate bună. Mie mi-a plăcut Dinamo, e o echipă tânără, în creştere. Sunt convins că vor aduce câţiva jucători care să ajute să se lupte sus. Nu ştiu dacă la titlu, pentru că în acest sezon le va fi greu", a declarat Cosmin Contra, la Digi Sport Matinal.

Tehnicianul consideră că tot gruparea roş-albastră are cele mai mari şanse de a câştiga campionatul.

"Steaua e favorită, pentru că celelalte echipe au probleme. Patronul face investiţii, ia cei mai buni jucători din ţară. Prin aducerea lui Alibec, echipa va fi mult mai puternică. Obiectivul lor e calificarea în Champions League, nu câştigarea campionatului. E un campionat deschis, foarte echilibrat. Nivelul fotbalului românesc a scăzut, însă, şi e greu să faci sport de performanţă în aceste condiţii. Totuşi, asistăm la cel mai echilibrat campionat din ultimii ani", a mai spus Contra.