• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo este în faţa primului meci oficial din acest sezon fără Contra pe banca tehnică. Tehnicianul a fost prezentat astăzi în noul rol - de selecţioner - şi a avut un discurs în consecinţă: întrebat despre cum va trăi "eternul derby" de duminică, noul antrenor al primei reprezentative a avut un discurs "politically correct".

FCSB - Dinamo este meciul începutului de sezon în prima ligă. Deşi "câinii" au avantajul că vor fi mult mai odihniţi ca urmare a amânării partidei contra Chiajnei, ceea ce s-a întâmplat la nivel de bancă tehnică (înlocuirea lui Contra cu Miriuţă) ar putea să îi afecteze.

În conferinţa de presă în care a fost prezentat, Contra a fost întrebat despre ceea ce va simţi duminică, uitându-se la derby. Deşi fără îndoială încă este legat sufleteşte de foştii elevi, antrenorul a ştiut să dea un răspuns extrem de diplomatic.

"Voi vedea duminică cum o să trăiesc meciul. O să mă uit relaxat la el. Nu am niciun mesaj pentru foştii jucători de la Dinamo, am mesaj pentru fotbaliştii echipei naţionale: să vină motivaţi la lot şi determinaţi să facem treabă bună", a spus Contra în conferinţa de presă de prezentare.

FCSB - Dinamo se joacă duminică, ora 20:30, în direct la Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.