• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CFR - Dinamo 1-0. Cosmin Contra şi-a ieşit din minţi la faza la care ardelenii au primit penalty-ul care a decis până la urmă soarta partidei. Emmanuel Culio a marcat golul de trei puncte în minutul 37.

Cosmin Contra a dezvăluit că Octavian Şovre i-a spus că nu el este cel care i-a transmis lui George Găman că ar fi fost henţ la intervenţia lui Ionuţ Nedelcearu.

"Se întâmplă să plecăm acasă mulţumiţi de jocul echipei. Nu am ce să le reproşez. Am să reproşez decizia capitală pe care a luat-o. Să-mi explice cum a văzut el de unde era că l-a lovit mingea în mână pe Nedelcearu.

Domnul Şovre (n.r. - arbitrul asistent) a zis că nu a fost penalty. Am plecat de aici învinşi după o decizie dubioasă. Asistentul a zis că nu crede că a fost. Decizia a fost a lui Găman. Avem nişte super-arbitri. Dacă mi-ar fi dat doi jucători afară pentru că meritau, nu ziceam nimic. Meritam un punct. A fost domnul Găman - Dinamo 1-0.

Găman a făcut ca CFR să câştige cele 3 puncte. E o echipă care şi-a luat măsuri după investiţiile făcute. Meciul şi penalty-ul. CFR Cluj când a făcut un proiect serios, a beneficiat de toate condiţiile de a se bate la titlu. Are jucători, are antrenor şi conducere şi asta se vede", a spus Contra, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

VIDEO Contra a protestat vehement după penalty-ul acordat clujenilor

După înfrângerea de la Cluj, Dinamo a rămas cu nouă puncte după primele cinci etape, fiind pe locul 5. De partea cealaltă, CFR e pe locul 2, la egalitate cu liderul Botoşani (13 puncte).

Pentru echipa lui Contra, urmează duelul cu CSM Poli Iaşi, din deplasare. Meciul se va juca duminică, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.