• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

CSM Poli Iaşi a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1, duminică, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin slovacul Adam Nemec (9), dar ieşenii au reuşit să întoarcă scorul pe finalul partidei, când au punctat, în premieră în Liga I, ugandezul Luwagga William Kizito (80) şi brazilianul Jo Santos (90+4), ultimul după o eroare mare a lui Sergiu Hanca.

Ambele formaţii au terminat partida în inferioritate, după ce Ionuţ Nedelcearu (Dinamo, 74) şi Kamer Qaka (Poli Iaşi, 85) au fost eliminaţi.

La final, Cosmin Contra a analizat la cald partida, declarându-se extrem de nemulţumit de modul în care a arătat echipa, dar şi de atitudinea avută de cei mai mulţi dintre jucători.

"Nu credeam că o să ajungem chiar aşa, să nu avem un pic de minte. Am controlat prima repriză, dar ne-am lăsat adversarul să joace, să ne pună probleme. Am arătat foarte prost în ultimele 30 de minute, nu e posibil să faci asemenea greşeli. E inadmisibil să faci asemenea erori dacă vrei să te baţi la titlu. Oricine poate să ne bată dacă evoluăm aşa. Pentru mine sunt inexplicabile multe lucruri, inclusiv ce a făcut Nedelcearu la al doilea galben. Apoi, în minutul 93, am ajuns să fim cu toţii în careul advers şi nu am fost atenţi deloc la contra-atacul lor", a spus Contra, la Digi Sport.

Întrebat dacă se gândeşte să ia anumite măsuri împotriva jucătorilor săi, dacă această atitudine persistă, Contra a punctat: "Bineînţeles că dacă vom continua aşa trebuie să găsim soluţii. M-a pus pe gânduri azi ultima jumătate de oră. Dacă vom arăta aşa, poate nu prindem nici play-off-ul".

Juan Albin a fost aşteptat de toată suflarea dinamovistă, mulţi văzând în el omul care să lege jocul la mijloc, să pasese decisiv şi chiar să marcheze. Uruguayanul e însă în urmă cu pregătirea fizică şi acest lucru se vede în evoluţia sa.

"Avem 10 zile până la următorul meci, o să lucrăm cu Albin. Şi el mai are de muncă, aşa cum sunt şi alţi jucători care au de recuperat fizic", a mai spus tehnicianul "câinilor".