• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Dinamo - Sepsi 1-0. Echipa lui Cosmin Contra a trecut peste cele două înfrângeri consecutive și a obținut a patra victorie a sezonului, în Liga 1.

”Câinii roșii” nu au convins nici în această seară și au pus mâna pe cele trei puncte după un penalty transformat de Sergiu Hanca. Cu șase minute înainte de final, Romera a fost eliminat.

”Era grav dacă nu câștigam. Am avut nervi, prea mulți nervi. Am dominat meciul până la eliminarea lui Romera. Au avut doar lovitura liberă a lui Patrick. Nu am avut limpezimea necesară în ultimii 25 de metri. Aceste două înfrângeri au făcut ca băieții să fie nervoși.

Aceste puncte ne-au adus liniștea. Bawab a avut dinamică bună, a avut câteva faze. Merita să joace un pic mai mult, dar aveam nevoie de Costache alături de Rivaldinho. Această mutare ne-a adus penalty-ul care ne-a adus trei puncte. Toată lumea începuse să aibă dubii legat de această echipă. Sper să avem continuitate și să obținem un rezultat bun la Pitești. E o finala cu Voluntari.

E regula de U21. Puteam să bag și alt jucător. Costache are ritm de joc. Nefiind Nedelcearu, am ales să fie Costache jucătorul U21. Aceasta a fost singura mutare tactică, cu Bawab și Rivaldinho. Sergiu a înțeles. Dacă gândeam altfel, juca. Are goluri marcate din postura de rezervă. Dacă imi dă gol în ultimele 30 de minute, îl bag mai mult atunci. Vom vedea cum evoluează accidentările lui Nemec și Nascimento.

Eu cred că am luat decizia cea mai bună legată de Patrick. S-a mișcat bine azi. A avut lovitura aceea liberă foarte periculoasă. Poate reveni la Dinamo cu experiență și cu o mentalitate mai bună. E cel mai bine pentru toată lumea. Pe o vreme ca aceasta, lumea a preferat să stea în fața televizorului, să bea o ceașcă de ceai și să se uite la meci. A fost un timp urât”, a spus Contra, la flash-interviu, după meci.

După primele 7 etape, Dinamo se află pe locul 5, cu 12 puncte, la nu mai puțin de 7 lungimi de liderul CFR Cluj. Podiumul este completat de Botoșani (16) și Craiova (15).

Pentru Dinamo urmează meciul cu Voluntari, din deplasare, care se va juca sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. De asemenea, duelul poate fi urmărit în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.