• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamoviştii se uită cu jind la rivalii de la FCSB. "Roş-albaştrii" i-au adus deja în această vară pe Budescu, Larie şi Junior Morais, în timp ce "câinii" n-au rezolvat încă niciun transfer.

"Nimeni nu se poate compara cu Steaua în momentul de faţă. Gigi Becali cumpără jucători când vrea şi oferă sume mult mai mari decât ar oferi orice echipă. Având această forţă financiară cumpără când şi cum îşi doreşte dânsul orice jucător din România. Nu sunt invidios pe Dică, ştiu foarte bine unde mă aflu", a declarat antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, la "Fotbal Club".

Contra mai are o grijă în sezonul viitor. Predecesorul său pe postul de fundaş dreapta la naţională, Dan Petrescu, a revenit în Liga I, iar CFR Cluj promite investiţii masive după ieşirea din insolvenţă.

"CFR Cluj a intrat sub un nou patronat, cu foarte mulţi bani, îşi permit să ofere bani mai mulţi ca salarii. Şi noi, însă, dacă aducem cei patru jucători cu care suntem în discuţii nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele care se bat la titlu. Ne batem la titlu dacă realizăm aceste transferuri", a promis "principalul" trupei din Ştefan cel Mare.

Dinamo a luat ultimul titlu în 2007, iar CFR Cluj în 2012.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT