• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Cosmin Contra nu exclude posibilitatea să o părăsească pe Dinamo chiar în această vară în cazul în care conducerea nu-i va transfera fotbaliştii solicitaţi pentru sezonul viitor.

"Există posibilitatea, am în contract asta. Acum mă gândesc însă doar să antrenez cât mai bine echipa. Urmărim în fiecare zi jucători, încercăm să gasim soluţii", a declarat antrenorul trupei din Ştefan cel Mare, la "Fotbal Club".

Contra a dezvăluit că Dinamo e în negocieri cu mai mulţi fotbalişti, însă nu exclude posibilitatea să şi piardă jucători importanţi în această vară.

"Perioada de transferuri începe mai încolo în ţările mai dezvoltate, unele lucruri se vor mişca mai încolo. Până la finalul perioadei de transferuri mai pot pleca oameni, pentru că avem jucători de valoare. Pot pleca jucători şi la sfârşit de august, însă important e să putem aduce ceva la fel de valoros", a mai spus Contra.

Cosmin Contra a preluat Dinamo la finalul sezonului regulat şi a cucerit Cupa Ligii alături de "câini", cu care a încheiat Liga 1 pe locul 3.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT