• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo mai are de jucat finala Cupei Ligii, contra celor de la ACS Poli Timişoara, dar Contra a stabilit deja programul pentru cantonamentul dinaintea sezonului în care "câinii roşii" speră să ia din nou titlul, după 11 ani de pauză. Chiar dacă nu i-a ieşit chiar cum şi-a dorit, adică două săptămâni în Turcia şi două săptămâni în Slovenia, Cosmin este mulţumit. Echipa va merge trei săptămâni în Slovenia.

Dinamo-ACS Poli se va disputa sâmbătă, pe Arena Naţională, de la ora 20:00, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro

Echipa va pleca spre Maribor pe 15 iunie şi se va întoarce pe 6 iulie. Pentru că este o perioadă lungă, jucătorii vor avea la mijlocul perioadei două zile libere în care fiecare va putea face ce-şi doreşte.

Până atunci, Contra a solicitat conducerii să ştie clar ce lot va avea la dispoziţie, să nu-i vină jucătorii pe parcursul pregătirii. Şi Mutu cu departamentul de scouting chiar vor avea de lucru pentru că se anunţă multe modificări în lot. Dielna, Palic, Penedo şi Cerniauskas îşi încheie contractele şi probabil că că doar ultimul va rămâne la echipă, plus că sunt solicitări concrete pentru cei mai buni jucători ai echipei: Filip, Nedelcearu şi Hanca. "Dacă va fi să plece vreunul dintre cei doriţi, atunci se va întîmpla doar pe bani serioşi", a declarat Contra. Ceea ce înseamnă că propuneri de genul 180.000 de euro pe Anton, 200.000 pentru Lazăr şi 250.000 pe Gnohere nu ar mai fi acceptate astăzi.

Una peste alta, Dinamo poate pierde 6 titulari, ceea ce ar afecta serios echipa. Tocmai de aceea Contra vrea să ştie care sunt variantele pe care le are la dispoziţie.

Antrenorul lui Dinamo este optimist că lucrurile vor fi în regulă, fiind convins că promisiunile făcute de Negoiţă vor şi puse în practică: refacerea drenajului la Săftica în aşa fel încât echipa să nu mai fie nevoită să se antreneze pe la Buftea, Izvorani etc, modernizarea sălii de forţă şi achiziţionarea unui echipament de testare necesar preparatorului fizic al "câinilor roşii".