• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cosmin Contra şi-a prelungit contractul cu Dinamo până în 2018 şi are ambiţii mari pentru sezonul viitor. Antrenorul alb-roşiilor aşteaptă o campanie de achiziţii importantă, care să permită echipei să lupte pentru titlu şi să forţeze calificarea în grupele Europa League.

"Dacă vrem la anul ca Dinamo să aibă continuitate, dacă vrem în grupele Europa League, trebuie să facem un efort şi să formăm o echipă puternică.

Îmi doresc ca jucătorii să fie vânduţi la un preţ corect, nu la unul care nu e conform cu valoarea lor. Dacă pleacă cineva, să o facă pe bani mulţi şi să putem să aducem jucători de calitate, care să îi înlocuiască pe cei plecaţi", a declarat Contra, la emisiunea "Fotbal Club".

Totuşi, tehnicianul de 41 de ani va începe să pregătească strategia pentru sezonul viitor după finala Cupei Ligii, cu ACS POli Timişoara, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"Până nu se termină meciul de Cupa Ligii, nu vorbim despre cine pleacă. Nici nu mi-am făcut încă o strategie, vreau ca toţi să fim conectaţi la partidă", a explicat "Guriţă".

Deşi la un moment dat a avut emoţii în privinţa calificării în play-off, Dinamo a reuşit să intre în ultima etapă cu şanse la titlu. Însă alb-roşiii aveau nevoie ca Viitorul şi FCSB să se împiedice, pentru a deveni campioni după 10 ani.

"Noi nu am ştiut ce se întâmplă pe celelalte stadioane. Eu am felicitat Viitorul, l-am felicitat pe Hagi pentru campionat. Dacă l-au câştigat, înseamnă că l-au meritat. Trebuie să luăm exemplu de la proiectul lui Hagi", a precizat Contra.