• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Adrian Mutu, directorul general al roș-albilor, este absolut convins că actualul antrenor Cosmin Contra (41 de ani) se va afla pe banca tehnică a lui Dinamo și în sezonul viitor. În plus, ”Briliantul” a spus că principalul obiectiv va fi câștigarea campionatului și că lotul va fi mult mai puternic precum în prezent.

Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1, Mutu a dezvăluit în EXCLUSIVITATE că mai sunt doar câteva ore până la discuția finală dintre finanțatorul Ionuț Negoiță și tehnician.

”Cosmin este antrenor profesionist, chestiile astea cu familia, depărtarea de cei dragi, mi se par o bazaconie. A spus el asta, adevărat, dar a vorbit amical, pentru că un antrenor știe, când se apucă de meserie, că este mai mereu plecat, prin toată lumea. Contra a fost și în China, spre exemplu. 

Revenind la discuții, suntem în pline negocieri, Contra este pe calapodul nostru, pe calapodul lui dinamo, mai sunt chestiuni asupra cărora vom reveni, e clar că trebuie să găsim numitorul comun.

Dar, profit de ocazie ca să vă spun în exclusivitate, că tot a revenit și domnul Negoiță de două zile în țară, că mâine (n.r. - joi) vor avea o discuție finală despre viitorul lui, dar eu vă spun că 90% va rămâne”, a spus Mutu, la Digi Sport.

În runda a 8-a din play-off se va juca Dinamo - FCSB. Derby de România se va juca disputa luni, 1 mai, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Oficialul roș-albilor a dorit să sublinieze faptul că tot Contra va fi antrenor prin renovările care se vor face la Săftica, și la sugestia actualului tehnician.

”Deja proiectul este făcut, lucrăm deja cum vom face la Săftica. E vorba despre unele modificări. Vom tăia niște copaci, vor fi numai terenuri, va fi și clădirea nouă. Inițial era proiectată pentru Academie, dar acolo va sta echipa mare, în timp ce copiii vor sta în cealaltă parte, să simtă și ei ce înseamnă să fii la Dinamo.

Am mai auzit discuții legate de baza de la Săftica, de naveta zilnică cu Bucureștiul, sunt niște aberații. Baza lui Dinamo a fost și este Săftica, se confundă cu Dinamo. Nu o vom schimba nici pentru Mourinho”, a mai spus directorul general.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Într-un final, Mutu a mai spus că Dinamo vrea să facă performanță de acum înainte și a mai dezvăluit un amănunt extrem de important în negocierile dintre părți.

”Noi vrem să facem performanță, noi vrem să continuăm cu Contra, dar mai trebuie ca și Contra să vrea să continue la Dinamo!”, a explicat Mutu, la Digi Sport.