• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Juventus - Dinamo 0-3. Echipa lui Cosmin Contra a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii 1, iar, la final, antrenorul ”câinilor” s-a declarat mulțumit de victoria în fața nou-promovatei, date fiind condițiile în care s-a disputat partida.

Acum, tehnicianul așteaptă meciul cu Botoșani, unde speră să obțină o nouă victorie dătătoare de speranțe înaintea meciului tur cu Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League. Contra speră ca niciun jucător să nu plece până la finalul dublei în care "câinii" încearcă să producă surpriza.

Nu știi ce formă ai la început de sezon. Echipele nou-promovate au o intensitate bună. A fost o echipă bine așezată. Dar contează rezultatul și că am luat trei puncte. Contează că am jucat fotbalul pe care vreau să-l văd mai mult. Am făcut și greșeli, dar așa e la început de sezon. Cred că a fost o victorie meritată a noastră. Acum trebuie să ne pregătim pentru următoarea etapă și sper să ajungem la meciul de Europa League cu două victorii”, a declarat Cosmin Contra, la flash interview, la microfonul Digi Sport.

Nu este ușor să joci împotriva unei echipe care are intensitatea pe care a avut-o Juventus București. Au fost așezați bine, au fost foarte agresivi, au făcut în multe minute un pressing prin care nu ne-au lăsat să jucăm așa cum ne-am dorit”, a adăugat acesta, imediat după meci.

Contra s-a declarat mulțumit inclusiv de jucătorii care au ajuns în această vară și pe care i-a utilizat în partida de la Ploiești.

L-am scos pe May ca să-l protejez, pentru că mi-a fost puțin frică, pentru că avea un cartonaș. A intrat Nascimento, a dat mai multă cursivitate jocului, a și înscris. E un jucător care ne va ajuta. A dat mai multă cursivitate jocului.

Sunt mulțumit de Salomao. Trebuie să intre în dinamica grupului, va crește de la meci la meci. Încă nu e pregătit 100%”, a precizat Contra, care își dorește că clubul să nu vândă pe nimeni până la ”dubla” cu Athletic Bilbao, din turul al treilea preliminar, din Europa League:

E clar că, în momentul de față, nu putem vorbi de plecarea unor jucători. Vreau să am toți jucătorii la cele două meciuri din Europa League și să încercăm să producem marea surpriză. După, vom vedea ce se va întâmpla și vom asculta toate ofertele dacă sunt adevărate și dacă vor fi avantajoase din toate punctele de vedere”, a mai zis Cosmin Contra, după meciul cu Juventus București.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT