• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Tenis, WTA Stuttgart: Simona Halep - Barbora Strycova, miercuri, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 2
 

Cosmin Contra (41 de ani) își dorește cu orice preț o victorie sâmbătă, la Severin, contra celor de la CS U Craiova, dar refuză să se gândească momentan la tilu. Spune chiar că echipa sa este la o distanță considerabilă de FCSB, dar lasă de înțeles că-și poate schimba optica în funcție de ce se va întâmpla în următoarele două etape.

”Va fi o deplasare grea, contra unui adversar foarte bun, chiar dacă nu traversează cel mai bun moment, dar este în semifinalele Cupei. Rivalitatea dintre Craiova și Dinamo se știe că este foarte mare. Noi suntem într-un moment foarte bun, așa că nu-mi doresc decât să continuăm seria bună începută acum trei meciuri”, a spus Contra, la conferința oficială de presă.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Tehnicianul roș-albilor se așteaptă la o atmosferă ostilă, chiar dacă meciul se va disputa la Severin și se bazează când spune asta pe rivalitatea arhicunoscută dintre cele două tabere.

”Va fi o atmosferă ostilă, dar mie îmi place să jucăm pe asemenea stadioane, te face să te simți fotbalist. Orice jucător îli dorește să dea cel mai bun din el. Am digerat greu eliminarea din semifinale, pentru că nu am arătat bine, dar Craiova a meritat accesul în ultimul act al finalei Cupei României”, a completat tehnicianul.

CS U Craiova - Dinamo, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1, programat sâmbătă, 22 aprilie, la Severin, va începe la ora 20:30 și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Contra a evitat, momentan, să vorbească despre campionat, chiar dacă Mutu a spus că el crede că Dinamo va lua titlul.

”Noi luăm fiecare meci în parte, nu ne gândim pe termen lung. Sunt concentrat pe meciul de la Severin, vom vedea după aia. Nu suntem pe o pozițe bună, ci la cinci puncte de primul loc. Suntem într-o situație bună, aia e altceva, ca rezultate, ca joc și așa vreau să continuăm. Titlul este foarte departe”, a mai spus Contra.