• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - CS U Craiova 0-0. După remiza de pe Arena Națională, Cosmin Contra a răbufnit la adresa lui Gigi Mulțescu, după ce antrenorul oltenilor s-a legat de arbitrajul lui Marius Avrem și a spus că adversarii nu meritau punctul obținut.

Cred că, în prima repriză, nicio echipă nu voia să greșească și să primească gol. În a doua repriză, am dominat cât de cât partida, ei au jucat pe contraatac. Ne-am bătut joc de toate fazele fixe, iar ăsta e un punct care pe mine mă preocupă”, a spus Contra, mai întâi, despre meci, iar apoi, i-a replicat și antrenorului Craiovei:

Eu cred că domnul Mulțescu vede alte meciuri. În primul meci, în care am câștigat, s-a plâns că noi am fost echipa agresivă, că noi am dat, că noi am făcut... Iar astăzi, cei care au dat, care au fost agresivi, care i-au tăiat mâna lui Nemec, îl avem pe Palic care are o lovitură în partea posterioară. Toate lucrurile astea... Au fost ei.

Dacă dânsul nu-și aduce aminte, că a jucat acum nu știu câți ani, fotbalul este un sport bărbătesc”, i-a transmis Contra lui Gigi Mulțescu.

Pe noi ne-au accidentat și tot nouă ne-a dat galbene. Nu realizez cum, o repriză întreagă, a arbitrat fără greșeală, iar, în repriza a doua, numai într-o singură direcție, total într-o singură direcție. Au fost o groază de faulturi. Pentru noi n-a dat nimic. M-a deranjat totul în repriza a doua”, a zis Mulțescu, la flash-interview, după care, la conferința de presă, a spus că echipa sa merita mai mult din partida de pe Arena Națională.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT