• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Dinamo se află, după 6 etape, pe locul 3, cu 32 de puncte, la cinci în spatele rivalilor de la FCSB, care ocupă fotoliul de lider în Liga 1, dar roș-albii au motive să fie încrezători. atât pentru actualul sezon, cât mai ales pentru viitor.

Din momentul în care echipa a intrat pe mâna lui Cosmin Contra (41 de ani), formația roș-albilor a înregistrat o serie foarte bună de rezultate. ”Câinii” au prins play-off-ul pe ultima sută de metri iar acum au șanse reale de a se bate la campionat. Ce trebuie să facă pentru asta? Să câștige sâmbătă, la Severin, meciul cu CS U Craiova, după care să se impună în Derby de România, programat luni, 1 mai, pe Arena Națională. În plus, mai este nevoie ca roș-albaștrii să piardă meciul cu Viitorul, din runda următoare.

CS U Craiova - Dinamo, programat sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

De când a revenit în Liga 1, Contra a adunat cele mai multe puncte. Ne referim aici la ultimele trei etape din sezonul regulat și la cele 6 etape jucate până acum din play-off. Astfel, în 9 meciuri, ”Guriță” a adunat 20 de puncte cu două mai multe față de rivalul și prietenul său, Laurențiu Reghecampf.

”Reghe a fost foarte precaut în meciul cu CFR. A schimbat post pe post la meciul cu ardelenii. O să tragem o concluzie mai încolo, dacă acest punct a fost important sau nu. El a mutat tot timpul foarte ofensiv și a reușit, dar acum a mutat post pe post.

Din exterior, am rămas cu impresia că mută mereu ofensiv și că joacă cu Alibec și cu Gnohere. Apropo, a intrat foarte bine la Cluj”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

FCSB - Viitorul, programat luni, 24 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 7-a din play-off, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.