• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cosmin Contra a explicat la Fotbal Club, ÎN DIRECT la Digi Sport, motivele pentru care Dinamo l-a cedat temporar pe Patrick Petre, la CSM Poli Iași. Antrenorul ”câinilor” a spus că mijlocașul de 20 de ani a fost împrumutat la moldoveni pentru a scăpa de anturajul din București, dar și pentru a juca în mod constant.

Eu sper să nu fie un caz pierdut. Sper să iasă din cercul ăsta vicios în care a intrat în Capitală. Trebuie să meargă la o altă echipă și să înceapă să joace fotbal”, a precizat Contra, la Digi Sport.

Fostul fundaș dreapta speră ca această decizie să fie mai eficientă decât cele pe care le-a luat el, în privința lui Patrick Petre, de când a venit pe banca lui Dinamo.

Eu m-am gândit la binele lui, am făcut tot ce a fost în puterea mea pentru a-l convinge să se schimbe dar nu am reușit. Cred că o schimbare de aer poate să-i prindă bine. Depinde doar de el dacă va reuși să fructifice această nouă șansă care i se dă... Să revină la Dinamo mai puternic decât a fost până acum”, a mai spus antrenorul ”câinilor”, în emisiunea Fotbal Club.

Dacă Patrick Petre l-a dezamăgit, Contra speră să fie impresionat de jucătorii din echipa Under 19 pregătită de Florin Bratu și pe care i-a luat în cantonamentul din Slovenia:

Am vrut să-i văd. Avem puțin grijă de ei, pentru că nu au avut vacanță și este un început de cantonament foarte greu, cu multă încărcătură. Sunt jucători care mie îmi plac și vreau să văd și la meciuri. Vom vedea cum se vor descurca în meciuri. Sunt șanse să rămână în echipa mare”, a mai spus Cosmin Contra la Fotbal Club, ÎN DIRECT la Digi Sport.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT