• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo și CSU Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, partida din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Acest rezultat nu o ajută pe niciuna din cele două echipe, care pierd contactul cu liderul, Viitorul. În acest moment Craiova se află pe 4 cu 24 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 5 cu 23 de puncte. Cele două formații sunt singurele care nu au reușit să înscrie vreun gol în acest play-off.

La finalul jocului, antrenorul dinamoviștilor, Cosmin Contra, s-a declarat nemulțumit de jocul băieților săi și consideră că aceștia au tratat prea ușor fazele importante.

”Un meci deschis, cu ocazii de ambele părţi, orice echipă putea câştiga. Craiova e o echipă periculoasă, cu jucători dezechilibranţi. Băieţii s-au luptat, au vrut, nu le pot reproşa asta, dar am făcut multe greşeli, pase uşoare greşite, faze fixe de care ne-am bătut joc.

E deja al doilea meci cu egal, pierdem puncte şi va fi greu să ne apropiem de primele locuri. Cât timp facem paşi greşiţi, e greu să ne apropiem de primele locuri. Ne trebuie constanţă, personalitate, agresivitate ca să câştigăm meciuri în play-off”, a declarat Cosmin Contra la finalul jocului.

Contra speră ca această pauză prilejuită de meciul echipei naționale cu Danemarca să fie de bun augur pentru jucătorii săi. Tehnicianul este nemulțumit de ce a jucat echipa în ultimele două partide și speră să reușească să îmbunătăească jocul formației sale

”Sperăm ca în astea 10 zile să punem la punct problemele văzute în aceste două meciuri. Vom vedea ce vom pregăti la următorul meci, tot cu Craiova, în Cupă. E clar că trebuie să încerc să fac anumite schimbări”, a mai spus Contra.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT