• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Unul dintre cei mai importanți jucători din lotul FCSB-ului, în sezonul trecut, Marko Momcilovic, a fost recompensat pentru evoluțiile sale constante din ultima perioadă.

Managerul sportiv al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, a anunțat că fundașul stânga din Serbia a primit o prelungire de contract și o mărire de salariu, la mai bine de un an și jumătate de când a semnat cu FCSB. Acesta l-a lăudat pe jucător pentru modul în care se pregătește și a spus că Junior Morais nu va fi mereu preferat de Dică în locul său.

Nu i se făcea o mare nedreptate lui Isco la Madrid? Marko se antrenează extraordinar și nu va juca doar în meciurile considerate de diletanți mai puțin importante.

În plus, el tocmai și-a prelungit contractul, pe un salariu mai mare decât cel pe care-l primea până acum”, a declarat Mihai Stoica pentru Gazetă.

Oficialul ”roș-albaștrilor” nu a precizat însă și durata pentru care Marko Momcilovic și-a prelungit contractul și salariul pe care el îl va încasa după semnarea noii înțelegeri.

Momcilovic a ajuns la FCSB în ianuarie 2016, în schimbul a 250.000 de euro, de la Pandurii Tg. Jiu, club care l-a adus în Liga 1 în iulie 2013, de la Javor-Matis (club din Serbia).

Ajuns la 30 de ani, acesta a jucat 47 de meciuri în tricoul FCSB-ului și a marcat inclusiv trei goluri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT