• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Dinamo. Derby-ul fotbalului românesc a adus din nou în fața iubitorilor fotbalului duelul celor două galerii ale granzilor bucureșteni, care au oferit imagini spectaculoase din tribune, înaintea înfruntării de pe teren dintre cele două rivale.

"Rămânem fideli culorilor roș-albastre. Împinși de vremuri cam ciudate / În clipe atât de tumultoase", au scris steliștii în peluza lor, unde au arborat și 4 pătrate inscripționate cu cifrele 1, 9, 4 și 7, care împreună formau anul înființării Stelei: 1947.

Dinamoviștii au realizat o coregrafie cu portretul lui Avram Iancu pe un fond tricolor, marcând împlinirea (pe 10 septembrie) a 145 de ani de la moartea revoluționarului român pașoptist.

Steliștii au aflat, însă, înaintea meciului de intenția dinamoviștilor și au pregătit câteva mesaje de răspuns la adresa rivalilor. Printre ele, unul pe care se putea citi: "Voi ca Avram Iancu? Mai bine priviți pe bancă", aluzie la instalarea lui Vasile Miriuță ca antrenor principal la gruparea "câinilor". Ca fotbalist, Miriuță a jucat pentru naționala Ungariei, după ce a fost naturalizat de țara vecină. Are 9 meciuri și un gol pentru prima reprezentativă maghiară, pentru care a evoluat din 2000 până în 2003.

VIDEO