• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cornel Dinu a avut o reacție extrem de dură la adresa fostului tehnician de pe banca lui Dinamo. Nici Adrian Mutu, cel care ocupă funcția de director general la formația ”roș-albă”, nu a scăpat de criticile ”Procurorului”.

Fostul mare jucător al clubului Dinamo a criticat toată strategia de transferuri din vară de la club. Cornel Dinu este de părere că fostul tehnician dar și actualul director al grupării sunt principalii vinovați

”Nu doar transferurile, ci și îndepărtarea unor jucători. S-a renunțat la tot ce a fost bun, la Busuladzici, Palic și Nistor. De ce au fost îndepărtați condamnabil Mihai Popescu, Olteanu, Bumba, Manole, Târcoveanu sau Daniel Popa, toți tineri de viitor? Pentru străini de mâna a doua. Noroc cu președintele Negoiță care într-un târziu l-a impus pe Costache la echipă. Copilul este un talent incontestabil ca și ceilalți amintiți. Au fost aduși străini aflați încă în covalescență, expirați și jalnici pe teren”, a spus Cornel Dinu pentru Gazetă.

”Procurorul” nu s-a sfiit să lanseze un atac dur la adresa jucătorilor străini din curtea lui Dinamo. ”Katsikas este lent chiar și pentru sirtaki (n.r. dans tradițional grecesc). Salomao nu driblează pe nimeni și nu aleargă nici măcar ca o trotinetă, ci ca o tricicletă a copilăriei. Face trei pași stânga, trei pași dreapta. L-au adus și pe nocturnul Albin cu toate că îi știau foarte bine viața. Bokila are o stare fizică nici măcar de infirmerie, ci mai aproape de reanimare după spusele celor de la Cluj, nu degeaba l-au cedat atât de ușor. Ar mai fi și Nascimento care este doar un jucător de fotbal în sală. Cel mai dureros este că în felul acesta au pus și foc în vestiar. Le-au oferit acestor epave contracte sfidătoare: românii abia câștigă câteva mii, clubistul Albin a luat direct 15.000 de euro pe lună. Se vede că Mutu și Contra sunt mână în mână și fac parte din nou din această categorie de așa-ziși experți”, a ”tunat” Cornel Dinu conform Gazetei.

Dinu crede de asemenea că alegerea lui Cosmin Contra pentru postul de selecționer a fost o variantă nepotrivită. ”Trecutul dinamovist al lui Contra este prea scurt ca să-și domolească instinctele, la fel ca și în cazul lui Mutu. A jucat la noi vreo 10 luni, iar titular a fost doar din august 2000 până la sfârșitul lui octombrie în același an. Halal dinamoviști. Din lac în puț la națională. Nu e posibil să fii promovat pe tronul antrenoratului după ce ai stat în jilțul unui club de marcă unde ai adus în final numai nenorociri”, a conchis Cornel Dinu pentru sursa citată.