• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Cosmin Matei ar putea să joace pentru prima oară în carieră în străinătate! Ajuns acum 3 ani la Dinamo, mijlocașul este decis să se despartă de gruparea din Ștefan cel Mare, contractul acestuia cu roș-albii expirând anul viitor.

Dinamo, care l-a luat liber de contract pe Matei, în 2012, speră să câștige între 150.000 și 200.000 de euro la un viitor transfer al acestuia, scrie ProSport, asta deși mijlocașul are o cotă de piață de 1 milion de euro, conform transfermarkt.de.

"El vrea să plece de vreo doi ani de la Dinamo, dar tot nu a reuşit. Ca să nu rămână cu buza umflată clubul, pentru că fotbalistul ar deveni liber de contract în vară, se va face tot posibilul ca el să fie cedat în iarnă. Preţul ţintit e undeva pe la 150.000 de euro - 200.000 de euro. E încă unul dintre preferaţii fraţilor Becali, care se interesează mereu despre situaţia lui Matei", susțin surse din anturajul lui Dinamo.

În acest sezon al Ligii 1, Cosmin Matei a jucat în 15 meciuri (titular de fiecare dată) și a marcat doar 2 goluri. Mijlocașul a fost ales căpitan de jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului de la Timișoara, câștigat de bucureșteni cu 1-0.

Mircea Rednic a fost de acord cu această variantă, în speranța că jucătorul va fi remarcat și Dinamo va putea să-l vândă în străinătate. 

2 milioane de euro a fost cota lui Matei în 2014, cea mai mare din cariera fotbalistului