• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo a plecat miercuri în cantonament și l-a lăsat acasă pe Cosmin Matei. Acesta mai avea contract până la finalul sezonului cu echipa din Ștefan cel Mare și a refuzat să-și prelungească înțelegerea, astfel că a fost lăsat să plece în această iarnă. Mijlocașul va juca în Grecia, la Atromitos, iar Dinaamo va primi pentru el 100.000 de euro.

În vârstă de 24 de ani, fotbalistul va juca la o formație care a evoluat în preliminariile Europa League, fiind eliminată de Fenerbahce. Conform publicației elene gazzetta.gr, Matei va evolua la Atromitos, echipă care sezonul trecut a terminat pe trei în Superliga. Va avea un salariu stagional de 200.000 de euro.

Sursa citată scrie că Matei e de miercuri la Atena pentru a semna contractul, clubul elen urmând să anunțe foarte curând perfectarea transferului. Atromitos e în prezent pe locul 14 din 16 în campionat, cu 18 puncte după 17 meciuri. E la un punct de primul loc ce asigură salvarea de la retrogradare.