• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CS U Craiova s-a impus cu 2-0 în fața celor de la ACS Poli Timișoara și s-a apropiat la un punct de Steaua, egalând Viitorul în clasament. Golurile oltenilor au fost marcate de Nuno Rocha și Gustavo. Bănățenii au acuzat însă ofsaid la primul gol, marcat de Rocha.

Faza primului gol marcat de Craiova a plecat de la un aut bătut de cei de la CS U Craiova, de pe partea stângă a terenului. Mingea a ajuns în partea dreaptă la Briceag, care a centrat excelent pentru Gustavo, iar acesta i-a pasat lui Rocha, care a îndeplinit o simplă formalitate împingând mingea în poartă din 5 metri.

VIDEO cu faza golului marcat de Rocha

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

După meci, fostul mare arbitru internațional, Ion Crăciunescu, a analizat faza în studioul emisiunii Fotbal Club, de pe Digi Sport 1, și a ajuns la concluzia că golul marcat de craioveni a fost din ofsaid.

”Gustavo este penultimul jucător din planul îndepărtat, în tricou vărgat, este cu corpul mai în fața primului apărător. Trebuia acordat ofsaid. Corpul jucătorului este mai în față decât piciorul adversarului. A fost ofsaid, dar este o fază grea”, a spus Ion Crăciunescu.

VIDEO cu analiza lui Ion Crăciunescu