• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Andrei Ivan a devenit în ultimele ore subiectul central al presei de sport din România, după ce Sport.es, ziarul de "casă" al Barcelonei, a anunţat interesul catalanilor pentru atacantul Craiovei.

CS U, prin vocea managerului Felix Grigore, a confirmat că există tatonări între cele două părţi, însă a dezvăluit că sunt mai multe formaţii importante din Europa care îl urmăresc pe Ivan.

"Există interes pentru Ivan de la cluburi mari din Europa. Încă nu am bătut palma cu nimeni, nici cu Barcelona, nici cu alte cluburi. Dar sunt discuţii, ştiţi că orice club mare are o strategie: nu vine "buluc" pentru un jucător, întâi îl urmăreşte",  

În ceea ce priveşte eventuala ofertă a Stelei - Becali a anunţat, în direct la Digi Sport, înainte de Crăciun că vrea 4 fotbalişti ai oltenilor, printre care şi Ivan -, Grigore a negat că pe adresa clubului ar fi venit o solicitare oficială.

"Din partea Stelei nu a venit nimic oficial. Poate au fost discuţii la alt nivel, dar eu, ca şi manager al clubului, pot să vă spun că nu am primit vreo hârtie din partea cuiva", a conchis oficialul lui CS U.

VEZI MAI JOS INTERVENŢIA LUI FELIX GRIGORE