• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo are probleme mari nu doar pe teren, acolo unde este în afara play-off-ului, ci și în conducere. După despărțirea de antrenorul Cosmin Contra, ajuns selecționerul României, Dinamo l-a pierdut și pe Adrian Mutu, care a fost directorul general al clubului timp de un an.

Ionuț Negoiță pare tentat să nu aducă pe nimeni în locul lui Mutu, chiar dacă Dinamo este într-o perioadă extrem de grea, iar echipa nu și-a revenit nici după venirea lui Vasile Miriuță.

În pericol să piardă clubul, pentru o datorie de 2 milioane de euro pe care o are la Nicolae Badea, Negoiță încearcă să reducă la maxim cheltuielile.

Prunea: "Nu am discutat cu nimeni!"

Una dintre variantele vehiculate pentru înlocuirea lui Mutu a fost revenirea lui Florin Prunea, liber de contract după ce a plecat de la CSM Poli Iași.

Dinamovist convins, acesta ar accepta să vină în Ștefan cel Mare, chit că roș-albii au o relație excelentă cu FRF, dovadă mutările făcute de Burleanu în ultima perioadă. Prunea nu este deranjat de acest aspect și crede că nici Dinamo nu ar avea de suferit, de pe urma conflictului său cu Răzvan Burleanu, unul de notorietate. Totuşi, mutarea nu se va produce.

"Nu se pune problema în momentul de faţă, nu am discutat cu nimeni de la Dinamo", a recunoscut fostul portar al naționalei României, la Digi Sport Special.

Florin Prunea şi-a dedicat cea mai mare parte a carierei de fotbalist clubului din Ştefan cel Mare. El a apărat în trei rânduri la Dinamo, în perioada 1985- 1988, 1992-1998 şi 2000-2002. El a câştigat un singur titlu din postura de jucător al "câinilor" (2001-2002) şi două Cupe ale României (1985 -1986 şi 2000-2001).