• WTA BRD Bucharest Open, vineri, Digi Sport 2: Begu - Parmentier (15:30), Sevastova - Bogdan (17:00) și Dulgheru - Goerges (20:30)
  • Liga 1, etapa a doua, vineri, Digi Sport 1: Sepsi - Juventus (18:30) și ACS Poli Timișoara - FCSB (21:00)

 

Gabriel Enache s-a transferat vineri la Steaua, semnând pe cinci ani cu echipa campioană, dar fosta sa echipă, Astra, nu-l regretă. A spus-o chiar Marius Șumudică, antrenorul liderului din Liga 1. Acesta a declarat că jucătorul nu ar fi plecat, dacă el nu era de acord.

Astra a câștigat vineri primul meci al etapei a 25-a din prima divizie, 1-0 la Botoșani, iar după meci Șumudică, cel care în runda precedentă îl folosise titular pe Enache, a vorbit despre plecarea acestuia la Steaua.

”Dacă Șumudică nu-și dorea ca Enache să plece la Steaua, nu pleca niciodată. Eu mi-am dorit să plece Enache. Eu un jucător bun, dar pentru mine, în momentul de față, Enache nu mă mai ajuta.”, a spus Șumi, imediat după meciul din Moldova.

Tehnicianul a vorbit și despre posibilitatea ca Silviu Lung junior să ajungă și el la Steaua, așa cum s-a vorbit vineri, Duckadam confirmând că ar fi o soluție pentru campioană: “Silviu Lung nu va ajunge la Steaua. Dacă ajunge, eu îmi dau demisia.”