• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Steaua și Federația Română de Fotbal au fost în conflict deschis, după ce roș-albaștrii nu au acceptat să se despartă de un număr important de jucători, însă apele s-au liniștit în cele din urmă, iar acum s-a aflat cum a ajuns campioana României la o înțelegere cu echipa națională.

La plecarea în Antalya, steliștii au stat o jumătate de zi pe aerportul din Istanbul și au vrut să dea în judecată compania low-cost Pegasus. FRF a sărit în ajutorul roș-albaștrilor și jucătorii lui Laurențiu Reghecampf se vor întoarce din Turcia cu avionul închiriat de tricolori, scrie ProSport. În aceste condiții, cheltuielile se împart între FRF și Steaua (60%-40%). "Am aflat că au avut nişte probleme şi am decis să-i ajutăm", a recunoscut Răzvan Burleanu.

Încântați de propunerea Federației, cei de la Steaua au acceptat să lase nu mai puțin de 6 jucători la echipa națională, care fuseseră chemați de Anghel Iordănescu: Paul Papp, Mihai Pintilii, Adrian Popa, Nicolae Stanciu, Florin Niţă şi Alin Toşca.

Astfel, Anghel Iordănescu îi va avea la dispoziție pe cei 6 steliști în cantonamentul din Antalya, programat în perioada 25 ianuarie - 6 februarie. "Clubul nostru le urează mult succes şi îi aşteaptă înapoi la echipa sănătoşi!", au scris steliștii, într-un comunicat.