• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Adrian Mutu nu a jucat în primul amical disputat de ASA Tg. Mureş în Turcia, dar clubul a început deja să vândă tricouri cu numele său şi cu numărul 10. Acest număr i-a aparţinut până acum lui Claudiu Voiculeţ, care a fost nevoit să i-l cedeze "Briliantului".

"Am discutat cu Adi și am ajuns la un accord. Bineînțeles, pentru mine n-a fost prea plăcut, dar asta e.”, a declarat Voiculeţ, pentru Digi Sport.

Clubul ASA Tg. Mureş a ţinut să precizeze, prin intermediul unui comunicat oficial, că nu au existat disensiuni între Adrian Mutu şi Claudiu Voiculeţ. 

Digisport.ro redă integral comunicatul:

"Clubul ASA Tîrgu-Mureș ține să facă unele precizări referitoare la știrile apărute în presa scrisă și la unele posturi TV, privind presupuse neînțelegeri despre tricoul cu numărul 10 de la formația noastră.

În niciun moment nu au existat discuții contradictorii sau posibile dispute verbale între Claudiu Voiculeț și Adrian Mutu, cu privire la cine va purta tricoul cu numărul 10 în partea a doua a campionatului 2015/2016.

La sosirea lui Adrian Mutu în cantonamentul echipei din Antalya, cei doi au purtat o discuție amicală, la care a participat și managerul sportiv, Virgil Lăcătușu, în urma căreia, Claudiu Voiculeț a decis să-și aleagă numărul 99 pentru partea a doua a campionatului.

În cadrul discuțiilor privind tricoul cu numărul 10, Adrian Mutu a precizat că nu îl deranjează dacă va evolua cu un alt număr pe tricou și că este numai decizia lui Claudiu Voiculeț dacă își va alege un alt număr sau nu. Jucătorul a decis că va ceda tricoul cu numărul 10. La sfârșitul discuțiilor, s-a ajuns la concluzia că Adrian Mutu va evolua cu numărul 10, iar Claudiu Voiculeț cu numărul 99.

Prin urmare, clubul ASA Tîrgu-Mureș dorește să informeze mass-media și publicul larg că nu a existat nicio dispută verbală și nicio ceartă între cei doi jucători, cu privire la cine va purta numărul 10 pe tricou și menționăm totodată faptul că, în cantonamentul din Antalya este o atmosferă foarte bună, întreg lotul și staff-ul tehnic fiind implicați și concentrați în antrenamente și meciuri, pentru realizarea obiectivelor propuse.

Clubul ASA Tîrgu-Mureș și componenții lotului nu doresc să fie implicați în astfel de știri care nu au nimic în comun cu adevărul.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vom reveni cu noutăți din cantonamentul din Antalya.",  se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al celor de la ASA Tg. Mureş.