• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Lăudat de Becali, Cosmin Contra a lăsat loc la interpretări când a fost întrebat despre o eventuală colaborare cu acesta, în viitor, la FCSB. Tehnicianul lui Dinamo a avut doar cuvinte de laudă la adresa finanţatorului roş-albaştrilor.

În sezonul trecut, antrenorul a reuşit performanţe uimitoare la cârma formaţiei din Ştefan cel Mare. A luat echipa într-o situaţie disperată şi a calificat-o în play-off când nimeni nu îi mai dădea vreo şansă. Apoi, a fost în cărţi pentru cucerirea titlului până în penultima etapă, având la dispoziţie un lot mult mai slab decât marea rivală. În consecinţă, Becali l-a lăudat ori de câte ori a avut ocazia.

Şi recent patronul FCSB a avut cuvinte apreciative la adresa antrenorului marii rivale, astfel că în conferinţa de presă de azi Contra a fost întrebat cum ar reacţiona în viitor, dacă ar primi o ofertă de la roş-albaştri. Un tehnician profesionist, "Guriţă" nu a respins această ipoteză.

"Dar acum sunt la Dinamo, nu ştiu ce va fi în viitor. Apreciez că Becali vorbeşte frumos de mine. Am spus când a fost treaba cu Armata că fără el Steaua ar fi murit. El merită toate aprecierile pentru că a investit în fotbal. A creat toate condiţiile ca echipa să nu moară", a spus Contra în conferinţa de presă de azi.

Nici subiectul Albin nu a fost ignorat, Contra dorind să precizeze faptul că mijlocaşul nu a avut probleme de disciplină, ci doar anumite chestii personale.

"Albin a fost foarte corect cu mine şi cu Dinamo. Putea să stea să ia bani lună de lună, dar ne-a spus despre problemele familiale pe care le are", a mai spus Contra, pentru ca apoi să explice faptul că numărul 10 purtat de uruguayan va rămâne cel mai probabil vacant până în iarnă: "Nu cred că îl ia cineva. Fiecare şi-a ales numărul şi nu ştiu dacă vrea să îl schimbe. Nu e vorba de presiune, când joci la o echipă precum Dinamo fiecare partidă o joci sub presiune".