• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Oficialii celor de la Astra speră ca stadionul ”Marin Anastasovici” să fie plin la meciul cu FCSB, care se va disputa duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în etapa a 19-a a Ligii 1. 

Totuși, prețurile tichetelor sunt mai scumpe decât de obicei, rivalizând cu cele de Europa. Dacă la ultimele partide disputate de FCSB la Giurgiu a existat preț unic, în valoare de 100 de lei, de data aceasta, conducerea clubului a decis să scoată pe piață bilete separate pentru fiecare tribună, bilete care vor fi scoase la vânzare începând de joi, 23 noiembrie.

Astfel, cel mai ieftin tichet costă 50 de lei și asigură prezența la peluze. În schimb, pentru accesul la tribuna a doua este nevoie de 70 de lei, în timp ce un bilet la tribuna 1 a fost evaluat la 100 de lei.

Conștienți că roș-albaștrii atrag și că astfel se vor vinde multe bilete, giurgiuvenii au mai decis că tichetul de la meciul cu vicecampioana va asigura accesul și la partida din Cupa României, contra celor de la Chindia Târgoviște, în optimile Cupei României, care se va disputa joi, 30 noiembrie, de la ora 18:30, tot la Giurgiu.