• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali a avut o perioadă de transferuri furibundă, în care a adus la FCSB nu mai puțin de 12 jucători, cărora li se adaugă și Ionuț Larie, cu care roș-albaștrii se înțeleseseră de la finalul sezonului trecut.

La polul opus se află rivala Dinamo, care nu a cheltuit niciun ban în această vară, chiar dacă i-a adus la echipă pe Diogo Salomao, Filipe Nascimento sau Georgios Katsikas.

Cosmin Contra a vorbit la finalul meciului cu Sepsi (1-0 pentru Dinamo) despre această diferență și a dezvăluit care este modalitatea prin care vrea să contracareze demonstrația de forță a lui Becali.

”Acestea sunt condițiile. Gigi își permite să cumpere ce e mai bun. E singurul în România care face asta și trebuie să o luăm ca atare.

Vom vedea ce putem face până la finalul perioadei de mercato. Trebuie să ne luptăm cu forța grupului contra investițiilor făcute la FCSB și CFR”, a recunoscut Contra, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Lista cu transferurile FCSB (6,34 milioane de euro): Florinel Coman, Artur Jorge, Romario Benzar, Dragoș Nedelcu, Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Junior Morais, Ionuț Larie, Cătălin Golofca, Andrei Vlad, Robert Grecu, Toma Niga și Paul Szecui; plus Daniel Benzar, revenit după împrumutul la Academica Clinceni.

Transferurile lui CFR: M. Coman, Al. Vlad, Hoban, Vera, Hamed, Balic, Vinicius, Pelayo, Bokila, Luchin, Culio, T. Moutinho, Cr. Manea, Duka, Nistor, Ibrahima Balde și Arlauskis.

După primele șapte etape disputate în Liga 1, CFR Cluj este pe primul loc, cu 19 puncte. FCSB este pe poziția a patra (15 puncte), iar Dinamo este pe locul 5 (12 puncte).