• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nicolae Dică a lămurit situația legată de cine face primul "11" la FCSB. Tehnicianul susține că decizia asupra jucătorilor pe care-i trimite în teren este a sa, dar a recunoscut că se consultă cu finanțatorul echipei, Gigi Becali.

Antrenorul de 37 de ani a dezvăluit discuțiile pe care le are cu patronul roș-albaștrilor înainte sau după meciuri.

”Imediat după unele jocuri, noaptea, eu vorbesc cu domnul Becali şi stabilesc strategia pentru meciul următor. Nu-mi spune: ”Vreau asta neapărat”.

Sunt momente când patronul îmi spune: ”Nu crezi că e mai bine să joace x sau y?” Nu mă ceartă dacă nu-l ascult. Nu am avut niciun conflict până acum”, a dezvăluit Dică, la Digi Sport.

Este cunoscut faptul că Gigi Becali este un patron care se implică la echipă, băgându-se peste antrenori; din acest punct de vedere, nu este deloc ușor de lucrat cu el.

”Toată lumea știe cum se lucrează cu mine. Așa sunt eu”, spunea Becali în urmă cu ceva timp.

Nicolae Dică a fost instalat pe banca tehnică a roș-albaștrilor în vară, după ce Laurențiu Reghecampf a plecat să antreneze în zona Golfului. Deși este tânăr, fostul jucător al Stelei a reușit să se impună rapid în fața jucătorilor. Contractul lui Dică cu FCSB expiră la finalul actualului sezon.

26 de meciuri oficiale are Dică pe bancă FCSB. Sub comanda sa echipa a înregistrat 16 victorii, 8 egaluri și două înfrângeri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT