• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Patronul FCSB, Gigi Becali, a negat informaţiile potrivit cărora vrea să îi împrumute pe tinerii Andrei Vlad şi Daniel Benzar.

Ba mai mult, finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a încercat să-l impună ca titular pe Vlad, portarul de 18 ani adus de la Craiova, dar în cele din urmă a contat cuvântul lui Nicolae Dică.

"Mai mare aberaţie decât că vreau să-l împrumut pe Vlad nu se poate. Nu vrea Dică, dar el vă poate spune că eu am insistat, am vrut să-l impun portar titular. Dar Dică nu vrea şi nu trec peste el. Vlad e un copil căruia îi dau 10.000 pe lună. Nu vreau să vadă copilul că e pe lista neagră", a declarat Becali, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Fotbal Club".

În acelaşi timp, finanţatorul liderului din Liga 1 a ţinut să lămurească şi situaţia lui Daniel Benzar, fratele mai mic al internaţionalului Romario Benzar.

"Pe Benzar l-am luat de la 500 de euro salariu pe lună şi i-am făcut 4.000, că îmi place de el. Care e logica să-i faci 4.000 de euro dacă nu vrei să-l ţii la prima echipă?

Plus de asta, Dică îl place foarte mult. Nu aş fi făcut niciodată asta. Nu împrumut jucători cărora le măresc salariul. Îi împrumut pe cei de care vreau să scap", a precizat Becali.

Andrei Vlad are două prezenţe la FCSB, una în Liga 1 (0-1 cu Viitorul) şi una în Cupa României (6-1 cu Sănătatea Cluj).

Daniel Benzar, în schimb, a fost folosit mai des. Mijlocaşul de 19 ani are 8 meciuri în Liga 1 (două ca titular) şi unul în Cupa României, reuşind să marcheze două goluri în campionat, cu Chiajna şi Sepsi, şi un altul în Cupă.