• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Bryan Nouvier (22 de ani) şi-a prelungit pe trei ani contractul cu CFR. Deşi Dan Petrescu a vrut să îl cedeze când a preluat echipa, francezul l-a convins că e o soluţie pe termen lung.

Începutul actualei stagiuni a fost unul de coşmar pentru Nouvier, care a fost trimis la Astra ca parte a înţelegerii pentru Silviu Lung jr. Mijlocaşul a refuzat, ulterior întreaga afacere căzând. Deranjat de atitudinea tânărului jucător, tehnicianul CFR-ului l-a trimis o perioadă la echipa a doua, însă foarte rapid a revenit la sentimente mai bune.

Văzând cât de serios este Nouvier, cel poreclit "Bursucul" l-a inclus rapid în planurile sale. Acum, jucătorul din Hexagon a devenit o piesă importantă în angrenajul echipei din Gruia, astfel că fostul mare internaţional le-a transmis şefilor să facă tot posibilul să îi prelungească înţelegerea.

Venit în 2015 în Gruia, Nouvier a acceptat pe loc noul contract, mai ales că acesta este unul superior din punct de vedere financiar. Informaţia privind noul angajament a fost confirmată în această seară şi pe site-ul oficial al ardelenilor.

1 milion de euro este cota de piaţă a lui Nouvier, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de

1 gol şi un assist a reuşit francezul în Liga 1 în cele cinci etape jucate până în prezent în noul sezon